Zeillessen-oud

Met ingang van 2006 heeft de Zeilvereniging de Waolenwiert de zeillessen voor zowel jeugd als volwassenen overgenomen van de zeilraad.

Onze instructeurs en examinators zijn uiteraard meegegaan met het nieuwe internationale CWO-certificering welke sinds 2009 van kracht werd.

CWO-jeugdzeilcursus in de Optimist.

Voor de jeugdzeilers hebben we de CWO I/II III zeilcursus. Zij volgen 10-12 lessen en krijgen op het eind een theorie- als ook praktijkexamen en kunnen zodoende hun CWO I/II/III-jeugdzeildiploma behalen. Wijzelf vinden dat je met je CWO I-diploma zelfstandig genoeg bent om zelf te gaan zeilen (en weer terugkomen).

Zeillessen voor volwassenen

Voor de volwassenen bieden we ook een zeilcursus aan van circa 6 zeillessen. Ook deze worden in groepsverband gegeven, in 2018 was dit in een Schakel. Ook in 2019 gaan we hiermee van start. Opgeven en nadere info omtrent kosten hiervan kan via zeillessen@waolenwiert.nl

Catamaran, windsurfen, kielboot of zwaardboot of gewoon watersport?

Wilt u zeillessen volgen op een catamaran, een windsurfboard, een kiel- of een zwaardboot of met een groep kennismaken met de watersport in het algemeen?  Z.V. de Waolenwiert heeft vele CWO-disciplines in huis. Afhankelijk van de animo en bezetting stellen we onze jaarkalender op, en uiteraard kan uw specifieke aanvraag ook bekeken worden. Mail naar zeillessen@waolenwiert.nl

Opgeven voor de CWO-jeugdzeilcursus kan via het inschrijffformulier of mail naar: zeillessen@waolenwiert.nl 

Jeugdzeilen betreft de jeugd vanaf 8 jaar tot 18 jaar.

TIPS.