Uitslagen Waolenwiertwedstrijden

 

2018

TUSSENKLASSEMENT  9 September 2018,   klik hier

CW6:  9 September 2018, uitslag  klik hier

CW5:  26 Augustus 2018, uitslag klik hier

CW4:  1 Juli 2018,  uitslag klik hier

CW3: 10 juni 2018  verslag, uitslag klik hier   

Afgelopen zondag 10 juni was het weer zo ver: 6 optimistjes stonden weer te trappelen om hun vorderingen op het water te laten zien. De CW3-wedstrijd voor het grote veld werd afgelast, aangezien het soms net 1 Bft waaide, licht bewolkt en lekker warm. Daarom begonnen de Optimisten wederom met een goede intro-in-het-wedstrijdvaren.

Wat heeft de wedstrijdcommissie ter land en op het water weer van deze taferelen genoten. Peddelen en protest hadden de boventoon maar dat kon de waterpret niet drukken. Wachtend op windvlaagjes om de finish te bereiken en elkaar nauwlettend in het oog te houden. Er was zelfs sprake van vlaagjes van 2 Bft, zodoende zijn er zelfs twee manches gevaren. Allen op het gangboard met joystick in de hand, de boeirondes werden steeds soepeler en de zeilstanden/koers correcter.
De winnaar was, met twee maal de eerste plek, overduidelijk:Philippe.Uiteindelijk bleek er een ‘virtuele strijd ‘tussen Sascha en Olivia om plek twee en drie: zij eindigden namelijk met een gelijk aantal totaalpunten. In dat geval geldt de regel dat de beste-laatst-gevaren-wedstrijd telt (er bestaat dus geen ‘gedeelde-plek’ zeg maar. En daardoor werd Olivia derde en Sascha tweede (zie de uitslagenlijst)

Al met al een leuke en enthousiaste groep jeugd.

Laten we deze momenten van blijdschap en gezellig samenzijn met dit zeilend kroost koesteren! En hun reminden in het nu te leven, het beste in elkaar naar boven te brengen.

We zijn benieuwd als het eens ‘gewoon’ zo’n windkrachtje 3-4 Bft gaat waaien.

Tot de volgende challenge, optimisten!

Met dank ook aan Michiel en HenkJan dit keer, en Jim als standby,

Hartelijke groet,  Nancy en Oda

CW2 20 mei 2018 verslag, uitslag klik hier

Arend kon ’s morgens geen boei zien liggen, dichte mist op de vroege ochtend van Clubwedstrijd 2 van 2018. Om tien uur begon de tweede intro-les voor de Optimisten. Meer dan de helft van CWO2 had familieweekend van hockey, dus er waren slechts 5 strijdertjes om de eerste plaats van deze wedstrijddag.

Het bleek een stralende en schitterende zeildag te zijn. Twee manches werden er gevaren door de Optimisten, een aparte upwind-downwind baan met Michiel en Jim als begeleiders. Beter kon men het niet treffen. Tjalle werd met ruime voorsprong twee maal eerste.  Ook de andere zeilertjes lieten zien dat ze echte vorderingen maken. Dat belooft wat vanaf de eerste lesdag volgende week.

De RSFeva’s waren weer duidelijk vertegenwoordigd. Een goede start voor beide damesteams, maar om en om per manche. Twee mooie manches gevaren, waarbij ook de vlagen parten speelden in winst of verlies. Veerle ging er met de eerste podiumplaats vandoor. 

De Open Klasse betrof 5 lasers, waarvan een Laser 2000.  De andere booteigenaren waren druk met de Open Dag, dus veel vertier op het water, maar een klein wedstrijdveld. 

David verraste ons om mee te helpen met de wedstrijdleiding, en de nieuwe olympische startprocedure, de 10-6-5-4-3-2-1-0-+1 met toeter hebben we geïntroduceerd, zonder al die vlaggen weliswaar, daar zullen we een systeempje voor moeten bedenken. Bram bleek de winnaar van de eerste manche, een upwind-downwind baan. Een tweede manche zat er helaas niet in ivm de Open Dag, maar des te leuker voor de kennismakers die een rondje mee konden zeilen met iedereen.

Na de wedstrijd bleek hoe licht de nieuwe rescueboothelling functioneert, dat scheelt 1000x gedoe, eindelijk! Complimenten aan Paul hiervoor! (We hebben uiteraard meteen een aanvraag voor de tweede rescueboot ingediend om die ook daar te leggen).

Dank ook aan de wedstrijdleiding: Michiel, Jim en David. Graag tot volgende keer!

CW1: Fruhlingsbokaal 2018 verslag, uitslag klik hier   

Na een lange winterstop was het zondag eindelijk zover: de eerste zeilwedstrijd voor Optimist en grotere boten.  Een mooi zonnetje en een fijn briesje ZZW maakten het dat iedereen er zin in had. Er verschenen 8 (nieuwe CWO2-) kinderen bij de intro-wedstrijdles van Oda. Vol vertrouwen gingen ze daarna het water op.  Een apart driehoeksbaantje was uitgelegd voor hen.

Voor 2 deelnemers was het toch een beetje te spannend en zij besloten de wedstrijd verder mee te maken op een van de wedstrijdcommissie-bootjes. De Optimistencommissie bestond uit Nancy, Michiel en Henk Jan. Zag een spannende eerste manche waarbij uiteindelijk de traagste starter als eerste over de finish ging, namelijk Olivia. De tweede manche werd niet door iedereen gevaren en een deelnemer moest opgeven. Hij had het te koud. Uiteindelijk werd deze manche gewonnen door Philippe. 

Bijzondere vermelding voor Emilia die ondanks een giek tegen haar hoofd toch doorging. En ook voor Josephine die met Olivia mee mocht varen  en samen werden ze derde!  Eind podium 3e plek voor Feline, de tweede voor Olivia en de eerste voor Philippe.

Ondertussen streden er tien boten op het grote veld, een up-downwind met gate vlakbij de Pietersplas en een uiterste boei bij de club. De eerste start was dramatisch traag, slechts twee boten wisten de startlijn op hoogte te schatten. Vrij snel had Bart Bulte, clubkampioen 2017 materiaalpech. We hopen dat hij volgende wedstrijd voluit mee kan doen.

De eerste manche werd rond de nieuwe streeftijd van 45 minuten gevaren.  De doorstart was stukken beter en leidden tot een fotofinish van de twee zussenteams in de RS Feva. Zie bijgevoegde fotoserie van Alf. Niet onopgemerkt is ook de prestatie van Harm op zijn nieuwe H16 EN een mooie winnende prestatie van Gerard in zijn nieuwe Solo.

De wedstrijdcommissie werd versterkt met de nieuwe Jim, nu Harm het grote wedstrijdveld versterkt. Het wedstrijdzeilen op ‘us grindgaat’ was weer mooi om te zien en te beleven. Graag tot CW2, ook namens Jim, Michiel, Nancy. Geschreven door Henk Jan en Oda (wedstrijdcommissie)

 

 

 

======================

http://www.waolenwiert.nl/wp-content/uploads/2018/08/CWen2018-CW4-01-07-2028.pdf

 Snertcup 2017

Windkracht 4Bft, vlagen van 5 Bft, 11 graden en regen. Een echte Snertcup.

24 boten schreven zich in, er werden twee manches gevaren.

Klik hier voor de resultaten.

De eerste manche was lang, speciaal voor de catamarans, upwind-downwind met een halfwinds rak dat drie maal gerond moest worden. Doordat deze boei wegdreef tot de Pietersplas, was het een onverwacht lang rak geworden. 

We lieten het zo. Er was om gevraagd, ze zouden het zo krijgen ook.

De wind viel halverwege weg naar een 2-3Bft, waardoor het hangen en raggen voorbij bleek te zijn.. Daardoor duurde deze eerste manche voor de catamarans meer dan twee uur. 

En dan een voor-de-windse finish. Spannend, met name bij Arend en Saskia, hun finish scheelde 1 seconde op 2 uur en 10 minuten varen!

Het veld zag er schitterend uit, het hele grindgat werd bevaren, onder de stoere RS Feva-zeilertjes was de concurrentie sterk, maar het plezier en de prestatie niet minder. Ruud had pech helaas in de eerste manche. Max weet duidelijk progressie te maken in de pico! En ook weer een dame, Annemide dit keer, in een laser gespot. Leuk!

 

De Optimisten hadden dezelfde start en finish, maar een aparte, halfwindse baan. Geen gijpjes, geen gedoe. Lekker varen maar. Het zag er snel uit. 

De warme lunch, de traditionele snert met rookworst, was welkom daarna. 

Ook veel toeschouwers genoten daarvan, dankzij de vergadering vooraf.

En we zijn blij met de vier Lagakari zeilers, allen in een Laser variant, die het laserveld tot 11 boten versterkten. Volgend jaar weer? Misschien wel met een aparte laser-klasse. Lagakari, jullie zijn altijd welkom! We zijn blij met de vier Lagakari zeilers, allen in een Laser variant, die het laserveld tot 11 boten versterkten

Extra dank aan Nancy, nieuw en onmisbaar bij het boeien verleggen en finishrapports opmaken, Ook dank aan Ivo en Victor op het grote veld en aan Michiel en Jan die de Optimisten geheel voor eigen rekening namen!  En uiterraat aan Inge voor de gehele lunch verzorging!

Graag tot volgend jaar!

Oda 

 

 

Tussenklassement oktober 2017

Klk  Klassement ytd 2017 (1)

 

 

 

Uitslag CW3 11 juni 2017

Voor de uitslag klik hier

13 zeilbootjes, 13 zonneklepjes, zonnecreme en felle zon: een licht briesje was voorspeld vandaag, het werd een 2tje met vlagen van 3 Bft vanuit ZZW.

Wat willen we nog meer? Het werd een wedstrijddag met 2 eenheidsklasses, Optimist en RS Feva, de Open Klasse met een nieuwe Pico-zeiler, en twee nieuwe Cat-deelnemrs van dit jaar.

Er zijn 3 volledige manches gevaren, relatief kleine baan met met name lange halve windse rakken. Leuke, spannende starts waarbij alle boten van Optimist tot A-Cat gelijk startten.

Twee Cats waren Rondje Texel aan het varen, desalniettemin wist Harm, een van onze wedstrijdleiders, toch snel het Cat-veld te versterken met zijn Hobie.  Zodoende had Johan toch enige competitie  in zijn A-Cat. 

De startlijn werd meerdere malen scherp gesneden door enkele Lasers, aanleiding om de clubwedstrijdbepalingen qua 1 minuutbuitenomregel even aan te halen bij de volgende briefing. Het laserveld blijft groeien in zeilkunsten en snelheid.

Een nieuwe Picozeiler heeft na 2 manches het wedstrijdzeilen al onder de knie, zijn progressie tijdens de 3e manche belooft veel voor de komende wedstrijden. De RS Feva’s, drie in totaal, strijdden om een eerlijke positie in, oh nee, op het water (grapje: Het was warm, ze gingen snel, een duik kon ook inderdaad niet uitblijven voor elk van hen). Echte toppertjes, stoer dat jullie zo leuk en goed meedoen. En wat een vooruitgang met de vorige wedstrijd al!

De drie Optimisten hielden het erg spannend voor alle toeschouwers aan de wal. Zowel de finish van Manche 2 als de finish van Manche 3 waren dermate spannend dat het gejoel tot bij Funvalley te horen was, denk ik.

Dit keer, doordat de tijden van de Optimisten niet opgeschreven zijn, was er geen Jeugdklassement. Ons restte namelijk alleen de RS Feva’s voor deze aanmoedigingsprijs. Volgende keer dingen dus ook de CWO3-Optimisten mee in dit Jeugdklassement. De zomervakantie nadert. We hopen dat iedereen de gelegenheid heeft veel te kunnen zeilen en genieten hiervan. De volgende CW is daarna. We houden jullie graag op de hoogte hiervan.

Veel plezier dus. En dank tot nu toe aan alle enthousiaste zeilsters/zeilers, en aan Ivo en HenkJan als wedstrijdleiders en ook Harm voor & na.

Groet, Oda

 

CW2 14 mei 2017

Stralende zon, 3Bft vanuit ZuidWest en met de vlagen waar het grindgat bekend om staat: ideaal grindgatweer voor de 15 zeilbootjes die meededen aan deze tweede clubwedstrijd: de kenner wint, zo dacht ik. We zetten een driehoeksbaantje uit. Eigenlijk te eenvoudig, voor de bezoekers van de OpenDag wel leuk om te zien. De beginnende wedstrijdzeilertjes in de Optimist begonnen vol enthousiasme, maar de vlagerigheid bleek iets te veel van het goede. De start van deze 7 Optimistjes lukte uiteindelijk, het verloop van de eerste manche eindigde met drie sleepjes. Daarentegen vlogen twee CWO-3 nivo dames in hun Optimist over het water. Reden om hen volgende keer met het grote veld te laten starten. 

De OpenKlasse vandaag was een Laser-klasse. Gedurfde competitie, die hopelijk de komende wedstrijden voortzet.  Volgende wedstrijd minder rondjes, meer manches, ter bevordering hiervoor. 

Hierbij een schriftelijke lobby voor onze clubgenoten in de RSFeva-klasse en zeker de Catamaran-klasse. 1 bootje/klasse is eigenlijk geen klasse-wedstrijd. \

We (de wedstrijdleiding)  mochten ons versterkt voelen door de drie jonge Optimistzeilertjes die tijdens manche2 meehielpen met een heuse rescue-actie van een Laser2000: mast vast in de grindgatbagger! Gewoon pech. 

Al met al toch al een van de mooiste zeildagen van het seizoen. Graag tot de volgende keer!  Met dank aan Harm, Michiel, HenkJan, John, Bram, Ivo,

Oda

Voor de uitslag klik hier

CW1 Frühligsbocal 17 april 2017

De opkomst was leuk bij de Frulhingsbokal: een veld met 10 boten.En dit terwijl:
– de regen met bakken naar beneden kwam……
– de gevoelstemperatuur aanmerkelijk lager leek dan de toch al frisse 11 graden C– –
en het ook nog tweede Paasdag was. Drie Optimistjes hebben dapper het grote veld bezeild, 1 manche leek ons wel genoeg deze keer.
 Het nieuwe en enige damesteam, in een gloednieuwe RS Feva notabene wisten ze het ‘hard egg’ te winnen met hun plezier, doorzettingsvermogen en zeer zeker hun sportiviteit nadat ze een keer omgingen.
Het Jeugdklassement is aanzienlijk scherper met de komst van een nieuwe Laser en een 420: spannend! 
Uiteraard konden de mooie klassiekers weer laten zien hoe groots het kan zijn op het grindgat. 
Zeker na de wedstrijd, als het weer echt gaat waaien! 
Leuk dat jullie allemaal meededen, in totaal 2 manches, 2Bft NNO, uitslagen hieronder.
Dank ook aan de nieuwe wedstrijdcommissie, vandaag waren dit HenkJan, Harm, Ivo en Bram. 
Volgende keer weer?!
Groet,
Oda

Voor uitslag klik hier

CW1

 

 

 

 

2016

Frühlingsbocal 24 april 2016

Wedstrijdleiding:  Tis van Noorden
3 á 4 bf  NW. Baan: upward-downward. Twee ronden voor allen

De wedstrijd is door de onmogelijke agenda’s van de  betrokkenen  gelijktijdig gehouden met de rescue training van de club. Op zich zelf is dit niet echt een probleem gebleken, behoudens het feit dat er een aanzienlijk aantal wedstrijdzeilers zich zelf wil kunnen redden en dus aan de cursus deelnamen.
Door een aanvulling van Lagakari zijn we toch nog tot het aanzienlijke aantal van 13 wedstrijd zeilers gekomen. Ik zeg aanzienlijk omdat deze wedstrijd  een karaktervolle seizoen opener was met wind, regen, zon en hagel. Weer waarvan je weet dat niet door iedereen getrotseerd kan of wil worden. Chapeau voor de deelnemers.
Er is één race gevaren, maar wel een redelijk lange.

Open boten

1             Bart Bulté                           Laser
2             Victor Dinjens                   Laser
3             Angeniet  Helwig              Pico

Catamarans

I              Frank van Gangelt           Prindel 16
2             Gerard  Jacobs                  Dart 18
3             Jan Vijgen                          Dart 18
4             Arend vd Velde                  Prindel 15   DSQ

Optimisten

  1. Philip Stoot
  2. Anthoni Stoot
  3. Anne-Michel Kuijf
  4. Veerle Nienhuis
  5. Bo
  6. Lucette Kuijf

Waolenwiertwedstrijd 2 van 29 mei 2016

Wedstrijdleiding:  Tis van Noorden
2 bf  NO. Baan: upward-downward. 1 ronde.

Er is 1 manch verzeild NO 2bf. Naar het het einde van de dag was smerig weer met veel wind voorspeld, daar had niemand zin in. Maar de realiteit was eigenlijk dat het einde van de eerste manch “dood” regende. Het zag er niet uit dat het zou veranderen voor dat het zou verergeren, waarschijnlijk de stilte voor de storm.

Openboten

1    Rein Sieswerda      Laser
2    Jelle Hiddema        Seahopper
3    Lars                           Finn
4    Arend                       O-Jol

Catamaran(s)
1     Harm Nienhuis

Optimisten
1    Lucette
2    Jacob
3    David
4    Veerle
5    Tobias
6    Carlijn
7    Anne-Michelle

Waolenwiertwedstrijd 3 (19 juni 2016)

Bij een aanvankelijk mooie zeildag, gecombineerd met een aantrekkelijke opendag is gepoogd ww3 te verzeilen.
De eerste manche begon met een enthousiast clubje sportievelingen. NNO 2 van af de bovenboei richting startlijn. Ideaal demonstratie weer in dienst van de open dag. Dit hield echter niet lang stand, de verschillen op de baan waren te groot en toen de laatste catamaran door de eerste openboot dreigde ingelopen te worden is de race gestaakt.
De optimisten hadden duidelijk voordeel van de kleinere baan en kortere wedstrijd. Met veel toewijding van Oda hebben ze er mooi 2 wedstrijden uit weten te persen, waarvan hier de uitslag:
1    Beau           1        2             3
2    Philippe    3        1              4
3    Karlijn       4       3              7
4    David         2       5              7

Waar bij David en Karlijn gelijk in punten staan , waarbij de plaats in de laatste race het verschil maakt tussen plaats 3 en 4.

Waolenwiertwedstrijd 4 (18 september 2016)

2Bf NO, lekker stabiele wind met een klein deukje aan het einde van de eerste race, maar met een beetje extra in de tweede race. Een gezellige opkomst, met Bart Bulté als gastzeiler van de studenten vereniging. Omdat de avond voorafgaande aan de wedstrijd geen BBQ is geweest, is het mij helemaal ontgaan dat we de 40+ wedstrijd zouden organiseren. Ik heb zo onbenullig als ik was de catamarans en open boten als aparte klassen gefinisht. De wedstrijden waren er niet minder om, maar met de prijs uitreiking zat ik dus diep in de problemen. OK, de mini TT dat leek mij iets voor de optimisten, dat hoef ik niet uit te leggen. Maar de teeners en de 40+? Al snel rekenend bleek dat de gemiddelde leeftijd bij de catamarans opvallend verder boven de 40 lag dan bij de open boten. Sterker nog buiten Jan N willen de meeste jollenvaarders nog niet als veertigers gezien worden.

Tis van Noorden

Mini TT Opti C         race 1  race 2    totaal   klassering

Olivia Verberg                            2              1                      3                 1
Mirthe Dinjens                           1             3                      4                  2
Felina Verberg                           3             2                       5                  3

Mini TT Opti A-B

Philip Stoot                                   1             1                       2                   1
Veerle Nienhuis                           2             2                       4                  2
Lucette Kuyf                                 3              3                      6                  3
Philip Bakker                                5              5                     10                 4
Beau van Meeuwen                     4              6                     10                 5
Karlijn Nienhuis                          8              4                      12                6
Anne Michel                                 7               7                       14               7
David Schrobben                         6               8                      14               8

Openboten

Kees de Nijs                                    1                1                      2                 1
Rein Sieswerda                              2               3                      5                 2
Bart Bultë                                       3               2                       5                 3
Lucien Vleugels                            4                5                        9                4
Thijmen                                         5                 4                       9                 5 (1e jeugd)
Jan Nijhuis                                   8 (DNF)     6                    14                 6
Valentijn                                       8 (DNF)    7                      15                 7 (2e jeugd)

Catamarans
Hans van de Berg                       1               1                      2                1
Gerard Jacobs                             2              3                      5                2
Jan Vijgen                                    4              2                      6                3
Arend te Velde                            2               5                      8               4
Frank van Gangelt                     5               4                       9               5
Harm Nienhuis                          6               6                      12               6
Crista & Richard Quad              7               7                      14               7  (1e jeugd ?)

 

 Uitslag Snertcup 23 oktober 2016

De laatste  uitslag van dit jaar. Een van de mooiste wedstrijden van afgelopen seizoen.
Een constante 2Bf uit het noord oosten, zo leek het op de kant bij het clubhuis, maar meer op het water nog wat meer uit oost.
De openboten en de catamarans hebben 2 races kunnen varen, de optimisten prefereerden om alleen de beste race te zeilen en hebben zodoende maar 1 resultaat.

RESULTAAT

 

 

Open boten:                   race 1        race 2        tot           eindstand

Kees de Nijs        Laser            1                     1             2                            1
Rein Sieswerda Laser             2                     2             4                            2
Lucien                  Finn              3                     3            6                            3
Alf                         Stratos           4                    4            8                            4
Arent                    kajuit ding     5                    6           11                           5

Catamarans

Gerard                                          3                      1             4                          1
Jan Vijgen                                    2                     2             4                          2
Johan Haverkort                        1                      3             4                          3

Optimisten

David                                           1
Veerle                                          2
Philip Bakker                             3
Bastiaan                                      4
Anthony                                       5

 

2015

WW1 Frühlings bokaal    (19 april 2015)

Stralend weer, NNO  2Bf. Manch 1: upwind-downwind  over de totale lengte van het grindgat. Catamarans  3 ronden,   Openboten  2 ronden. De baan werd afgekort bij de laatste boven boei  (dus resp. 1.5 en 2.5 ronden) omdat de wind minder werd halverwege de wedstrijd. Manch 2: upwind-downwind tussen club en het eiland wind weer terug op 2BF, neigend naar 3 Bf. Catamarans 3 ronden,   openboten 2 ronden.

Open boten                                   Manch 1   Manch 2     Dagklassement
Chris Wilson USA                             1             1                           1
Klaas van de Velde                           2             2                           2
JelleHiddema                                    3             3                           3                1e jeugd
Krista Quaden                                   5             DNS                     5                 2e jeugd
William Buil                                       4             4                           4
Theo Lindhout                                   6             DNS                      6

Catamarans
Johan Haverkort                              1             2                           2
Arend van de Velde                         2             1                            1
Frank van Gangelt                           3             3                            3

Optimist
Veerle Nienhuis                                1             1                            1
Juli Daams                                         2             2                           2

Uitslagen Waolenwiertzeilwedstrijd (WW2) van 31 mei 2015

Een harde wind weerhield een aantal dappere zeilers er niet van toch het water op te gaan voor de tweede Waolenwiertwedstrijd. Het gevolg? Jelle Hiddeman ging 12 keer plat, maar finishte toch op de derde plaats. Vijf open boten hielden het voor de finish gezien.

Openboten
1 Alain Denis
2 Klaas & Roel van de Velde
3 Jelle Hiddema                       1e jeugd
4 Krista Quaden                       2e jeugd
9 ee Rein Sieswerda
Bram Widdershoven
William Wanders
Julius de Koning
Alf Mertens

Catamarans
1 Gerard Jacobs

Optimisten
2  ee Anthony Stoof
Philip       Stoof

Uitslagen zeilwedstrijd WW3 28 juni 2015

Een zeilwedstrijd in het voordeel van geoefende “vlaagjeszoekers”. Met minder dan 2 Bft veelal een dobberwedstrijd. Maar toch de zon scheen en het was niet te warm.

De foto”s die Hans van den Berg gemaakt heeft van een erg relaxed zeilwedstrijdje staan op de site onder Foto’s/2015.

Openboten               1e manche     2e manche        eindstand

Rein Sieswerda                  1                            2                            1

Theo Lindhout                   3                            1                            2

Klaas vd Velde                   2                            4                            3

Victor Dinjens                    5                            2                            4

Alf Mertens                        4                            5                            5

 

Cats

 

Jan Vijgen                           2                            2                            1

Johan Haverkort               1                            3                            2

Frank Hochstenbach        —                           1                            3

 

Optimisten

I.v.m. windstilte werd maar 1 manche gevaren.

Positie

1   Anthony

2   Philip

3.   Lucette

4.   Karlijn

5    Veerle (niet gefinisht)

 

 

2014

Uitslag Waolenwiert wedstrijd 13-4-2014 (WW1)

                                  1e manch        2e manch        Klassering

Cats

Johan Haverkort          4                      3                      4

Jan Vijge                        3                      2                      2

Arend teVelde              2                      1                      1

Frank van Gangelt      1                      4                       3

 Open boten

Theo Lindhout              2                      2                      2

Alain Denis                     1                      1                     1

Alf Mertens                     3                      3                     3

Open boten Junioren

Jorrit de Boer                 5                      dnf                   2

Krista Quaden                4                      4                       1

 

Uitslag Waolenwiert wedstrijd  1-6-2014 (WW2)

 Open boten Junioren:

1. Stine de Bruijn

2. Valentijn Vroom

3. Juliette Vojacek

4. Tim Leenarts

 Open boten Senioren:

1. Rein Sieswerda

2. Theo Lindhout

3. Alain Denis

4. Jan en Sandra Nijhuis

5. Rian Pulles

6. Arend en Ineke te Velde

 Cats

1. Gerard Jacobs

2. Frank v Gangelt

3. Frank Hochstenbach

4. Tristan Vroom

5. Jan Vijge

Voor gedetailleerde uitslagen zie:

Uitslag WW2 wedstrijd Jeugd 1-6-2014

Uitslag WW2 open volwas wedstrijd 1-6-2014

Uitslag WW2 CATs wedstrijd 1-6-2014

 

Uitslag Waolenwiert wedstrijd 22-06-2014 (WW3)

De wedstrijd van 22 juni werd afgelast vanwege windstilte.

 

Uitslag Waolenwiert wedstrijd 14-09-2014 (WW4)

Voor manche uitslagen open boten en cats zie berekening wwwedstrijd 14sep 2014

Open boten Junioren

                  Manche 1   Manche 2 Totaal Klassering

Bram                6              2                   8         2

Krista               7              1                   8         1

Jelle                  3              6                    9         3

Lars                  2              7                    9         4

Bij gelijk aantal punten bepaalt de uitslag 2e manche de einduitslag

Opties           Manche 1   Manche 2     Totaal  Klassering

Sara Roos          1                   2                 3               1

David                  2                   3                 5               2

Margreet           5                   1                  6               3

Phillip                6                   4                10               4

Frans                  3                   8                11               5

Veerle                7                    5                12               6

Maaike              4                    8                 12               7

Open boten                          Cats

1 Rein Sieswerda                 1 Saskia Born

2 Theo Lindhout                  2 Jan Vijge

3 Krista Quaden                   3 Johan Haverkort

4 Bram Widdershoven       4 Hans van de Berg

5 Lars Vleugels                     5 Frank Hochstenbach

6 Jelle Hiddema

7 Nico Nollen

Waolenwiert wedstrijd 5-10-2014 (WW5)

Het leek een miezerige dag te gaan worden, grauw en aanvankelijk wat mistig   nat. Toch, een keer op het water was het een strakke 2 met zelfs een plusje naar de 3, met weinig vlagen. NNW wind dus een mooie wind om een upwind-downwind baan te varen tussen het eiland en de clubsteiger, met aan de zuidkant een “gate”. De gate was ook de startlijn. Halverwege een boeitje voor de optimisten. Ondanks de niet uitnodigende omstandigheden aan het begin toch zeker te kwalificeren als een mooie zeildag.

Tis.

Uitslagen

Optimisten                      race 1     race 2     eindstand

Maaike Hiddelma               2             2                2
Sararoos  Nienhuis            1             1                 1

Catamarans
Saskia Born                             2        1                 1
Johan Haverkort                     1        2                 2

Jollen
Alain Denis                              1          1               1
Rein Sieswerda                       2          2               2
Lucien Vleugels                       3          3               3
Nico Nollen                             4          5               4
Alf Mertens                             7          4                5
Jelle Hiddema                         5           6               6
Richard Quaden                     6          7                7

Uitslag Waolenwiert wedstrijd 19-10-2014 (WW6)

Optimisten         manche 1    manche 2     Klassering

Stine de Bruijn       1                 1                    1
Maaike                    2                 2                    2

Catamarans
Arend                    1                 1                    1
Jan                         2                 3                    2
Gerard                  4                 2                    3
Saskia                   3                 6                    4
Johan                    6                 4                    5
Frank                    5                 5                    6

Open boten
Erwin                    1                 2                    1
Rein                      3                 4                    2
Krista                    2                 5                    3
Bram                    4                 6                    4
Philippe               9                 3                     5
Alain                     DSQ            1                    6
Theo                     7                 7                    7
Vincent                 5               10                    8
Rian                      8                 8                    9
Jelle                     10                9                   10
De Boer                6                 DNS             11
Jacques                DNF            DNF              12

Jeugd                   Klassering
Krista                    1
Bram                    2
Philipe                  3
Jelle                     4

 

 

 

             

2013

Eindklassement ClubwedstrijdenWaolenwiert2013

Clubwedstrijd2013OptimistW1totenmetEindklassement

2012:

2011:

 

 

 

 

seizoen 2013 23 juni

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *