Zeilwedstrijden

Vijf tot zeven keer per jaar wordt een -open- clubzeilwedstrijddag georganiseerd voor de volwassenen en de jeugd. Dus ook niet-leden kunnen hier aan mee doen door zich vooraf aan te melden bij de wedstrijdleider Oda Neijens, wedstrijdzeilen@waolenwiert.nl

De klassen waarin gevaren wordt en waar een wisselbeker als jaarprijs te winnen is zijn:

  • Catamaran
  • Open Klasse
  • RS (Feva)
  • Optimisten

De openingswedstrijd van het zeilseizoen heet de Fruhlingsbokal. De sluitingswedstrijd heet de Snertcup, waarbij tussen de manches erwtensoep wordt geserveerd en de winnaar van de dag de “snertcup” ontvangt.

Wedstrijden worden gebrieft om 11.00 uur,  de start is om 11.30 uur. Vooafgaand krijgen de CWO_cursisten in Optimist van 10.00 – 10.30 een introles. Voor verder informatie over wedstrijdzeilen van de CWOtjes kijk op de pagina Jeugdzeilen/wedstrijdzeilen CWO.

Hoe snel is je boot?  Klik HIER voor de ratingwaarde van je boot volgens PYA

Bemanning gevraagd

Het komt wel eens voor dat een stuurman niet aan de wedstrijd mee kan doen omdat hij geen fokkemaat kan vinden. De Sportcommissie stelt voor een lijstje te maken van leden die in zouden kunnen vallen. Als je hier iets voor voelt, geef je dan op bij de wedstrijdleider Oda Neijens, wedstrijdzeilen@waolenwiert.nl onder vermelding van voornaam, achternaam, telefoonnummer en zeilervaring.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *